De kracht van Erik

Ervaring in de sectoren:

  • Overheid en semioverheidsinstellingen
  • Logistiek
  • Bouw
  • Onderwijs
  • Gezondsheidzorg

Gewerkt bij opdrachtgevers, zoals:

LCH, LCPS, Mammoet, VSB, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, Rabobank

Maak een afspraak met Erik

[email protected] 06-42174691

Wie is Erik?

Ik heb een achtergrond die divers is te noemen: van een studie geschiedenis, naar een traineeship informatiespecialist om vervolgens vanuit de IT te belanden in het lean vakgebied. Daarin zit ook gelijk de uitdaging die ik graag aanga: zoveel mogelijk leren en daarmee nieuwe ervaringen opdoen.

Deze nieuwsgierigheid vertaalt zich terug naar mijn passie als adviseur: het in kaart brengen van de ‘waarom’ achter processen, deze te toetsen, en aan te laten sluiten bij de gewenste situatie. Dit bereik ik door de juiste kritische vragen te stellen vanuit mijn interesse en analytisch vermogen.

Welke impact maak jij in verbetertrajecten?

Mijn pragmatische houding leidt tot de implementatie van het juiste middel bij het doel. Ik erken daarin het grote belang van alle benodigde stakeholders om volledig inzicht te krijgen in een proces. Deze belanghebbenden betrek in een geheel traject: van inventarisatie, implementatie tot borging en adoptie. Om veranderingen zo helder mogelijk over te dragen zet ik mijn creativiteit in om complexe vraagstukken om te zetten in heldere begrijpbare concepten.

Wat geeft jou energie?

Sparren voor een oplossing die een groep los van elkaar niet bedenkt. Ik geloof dat de kracht van samenwerken een groep velen malen sterker maakt dan de personen los. Als dit duidelijk wordt in een meeting krijg ik er enorm veel energie van. Vervolgens gezamenlijk de oplossing opleveren en resultaat boeken geeft mij de drive om de dag te eindigen met meer energie dan ik mee startte.

“Liever iets doen wat je uitdaagt dan later er spijt van krijgen het niet te doen”.

Levensmotto

Wat is je favoriete bezigheid?

Heel veel nieuwe dingen doen! Daarnaast lees ik graag boeken in koffiezaakjes of sport ik om te ontspannen. Mijn uitlaatklep is gitaar spelen en zangles, met het doel om ooit een album uit te brengen. Dit creatieve uit ik ook graag in tekenen en schilderen.

De kennis van Improvery

Besturing inrichten voor een grote bank

Organisatieverbetering project in de financiële sector

Ontdek de case

Breng de operatie op orde voor een excellente dienstverlening

Een organisatieverbeteringproject in de publieke sector

Ontdek de case

Van showroom naar online klantbenadering

Kim van Dijk over Online Klantbenadering

Ontdek de case

Laatste blogs

Dashboarding in een agile organisatie

Binnen organisaties kan het lastig zijn, met name bij een agile werkwijze, rapportages in alle niveaus van een verandering op…

KATA coaching: In 5 Stappen continu verbeteren

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Met behulp van 5 vaste vragen in de (dagelijkse) Kata coaching leer je medewerkers dit…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -