Wie is Fern?

Optimist, mensgericht, verbinder, familiemens, zowel privé als werk gerelateerd. Voor mij is het voorwaardelijk dat ik in alles wat ik doe trouw ben aan mijn eigen persoonlijkheid. Authenticiteit is voor mij als persoon mijn #1 kernwaarde. 

Al vanaf kleins af aan kijk ik met een ‘open mind’ naar de wereld, de mensen en naar mijn omgeving, iets wat ik met regelmaat terugkrijg van de mensen om mij heen. “Waarom?” is mijn favoriete woord! Ik word blij als ik met ruimdenkende en creatieve mensen om mag gaan en anders laat ik ze graag zien wat de wereld nog meer te bieden heeft!

Verre van een ‘jobhopper’… 
Als twintiger ooit gestart binnen de Toerismebranche. Mooie reizen mogen maken, in het buitenland gewoond en hier veel ervaring opgedaan om vervolgens met veel plezier bij de Nationale Politie aan de slag te gaan. Na 14 jaar dienstverlenend bezig te zijn geweest binnen de politie, mensen heb mogen inspireren en laten ontwikkelen, heb ik mijn eigen inspiratie meer dan gevonden in mijn nieuwe baan als Relatiemanager bij Improvery!

Welke impact maak jij in je werk?

Ik kijk er naar uit om ons netwerk en de personen hierachter te leren kennen en hun kwaliteiten optimaal naar voren te laten komen, om vervolgens vanuit persoonlijke verbinding de goede match te vinden tussen de persoon en de opdracht. Door mijn mensgerichte oriëntatie en de verbindende manier waarop ik anderen hoop te enthousiasmeren, zie ik graag dat de mooie visie van Improvery in meer organisaties ingebed gaat worden. Want let’s face it; resultaten kunnen altijd beter en niet voor even, maar voor lange tijd! Hier draag ik met plezier en op persoonlijke wijze mijn steentje aan bij!

Wat geeft jou energie?   

Mijn bijdrage in dit team en netwerk, waarin we onze kwaliteiten en energie optimaal naar boven halen en benutten. Waar mensen passievol en met een grote dosis werkgeluk samen creëren, veranderen, innoveren en verbeteren, dat maakt mij blij!

“You will either step forward into growth, or you will step backward into safety”.

Abraham Maslow

Wat is je favoriete bezigheid?

Buiten het feit dat de 24 uur die een dag beslaat feitelijk te weinig is, hecht ik het meest waarde aan het creëren van (kleine) waardevolle momenten met mijn gezin, familie, vrienden en/of collega’s. Koken en het geven van etentjes is een, zeker in de zomer, een wat uit de hand gelopen passie, waarbij de Big Green Egg elk weekend wel staat te roken. 

Ik lees graag, waarbij ik de digitale wereld soms even achter me laat en mijn toevlucht zoek in een ‘echt’ boek. En ik leer graag, in de schoolbanken, van collega’s, mensen die ik ontmoet! Het liefst elke dag weer iets nieuws! 

Uitstapjes maken middels een museumjaarkaart met mijn gezin is iets wat ik veel doe en waardoor ik Nederland steeds beter leer kennen. Want het blijft een grappig fenomeen, je reist de wereld over, maar hoe goed ken je je eigen land eigenlijk? 

Daarbij is het zijn van moeder van de voor mij 2 mooiste wezentjes op aarde een fulltime ‘bezigheid’. En nee, niet altijd de meest favoriete, zo eerlijk moet ik ook zijn, maar het is fantastisch om te zien hoe ze met de dag zelfstandiger worden en hun eigen persoonlijkheid vormgeven!

.

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -