Het gebruik van de Ishikawa-methode

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Maar met behulp van de Ishikawa-methode kun je zelf gemakkelijk stappen zetten in het verbeteren van processen.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie, zodat je direct weet of je de klant tevreden stelt of bij moet sturen.

Jij wilt toch ook werken in een High Performing Team?

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Dashboarding in een agile organisatie

Binnen organisaties kan het lastig zijn, met name bij een agile werkwijze, rapportages in alle niveaus van een verandering op te stellen en daarmee op een juiste wijze te sturen. Dit wordt mogelijk door een juiste opzet en implementatie.

KATA coaching: In 5 Stappen continu verbeteren

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Met behulp van 5 vaste vragen in de (dagelijkse) Kata coaching leer je medewerkers dit als vaste gewoonte.

Het verschil tussen missie, visie en strategie 

In het landschap van organisatieontwikkeling en verandermanagement zijn missie, visie en strategie als de hoekstenen. Ontdek hier hoe elk element een unieke rol vervult en samen organisaties vormgeeft voor groei en succes.

Wat is het Kotter verandermodel? 

Het Kotter-verandermodel, staat hoog aangeschreven als een uiterst doeltreffende aanpak om veranderingen vorm te geven. Dit model hanteert acht essentiële stappen die stap voor stap worden doorlopen om veranderingen echt succesvol te krijgen.

Blijvende verandering door een bril van gedrag

Verandering is weerbarstig Heb je ook weleens dat gevoel? Dat de richting is bepaald en doelen zijn geformuleerd.

Het OGSM-model: Een gids voor effectieve strategie-implementatie 

In dit blog gaan we dieper in op het OGSM-model. Waarom is het van onschatbare waarde voor effectieve strategie-implementatie?

Het Piramide principe: een krachtig hulpmiddel voor effectieve communicatie.

Het Piramide principe is een krachtig hulpmiddel voor effectieve communicatie, het kan je helpen om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je publiek te betrekken en te overtuigen!

Laatste blogs

Het gebruik van de Ishikawa-methode

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Maar met behulp van de Ishikawa-methode kun je zelf gemakkelijk stappen zetten in het verbeteren…

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie, zodat je direct weet of je de klant tevreden stelt of bij…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -