De kracht van Rogier

Ervaring in de sectoren:

  • Financiële Dienstverlening
  • Logistieke Sector

Gewerkt bij opdrachtgevers, zoals:

LeasePlan, De Belastingdienst

Maak een afspraak met Rogier

[email protected] 06-23952906

Wie is Rogier?

Ik houd van bedrijven die in beweging zijn en vragen om scherpte en focus. Het is mijn passie om bedrijven en medewerkers te ondersteunen in het behalen van hun ambities in een complexe en turbulente omgeving.

Ik ben iemand die van nature snel doorziet wat het vraagstuk is en welke verdiepingsslagen nodig zijn om tot de kern van het probleem te komen. Daarnaast ben ik zeer intuïtief en voel ik vaker aan wat een team nodig heeft, waar uitdagingen liggen en waar teamleden meer in hun kracht kunnen worden gezet.    

Bovenal houd ik ervan om gepassioneerd en vol energie aan de slag te gaan. Ik heb hierbij een echte ‘’can do’’ mentaliteit. Plezier, enthousiasme, ambitie en een grote dosis drive zijn aspecten die je van mij kunt verwachten in elke opdracht.

Welke impact maak jij in verbetertrajecten?

Door goed te luisteren naar de organisatie en medewerkers kan ik snel verbindingen leggen. Hierbij houd ik rekening met de snelheid van het team, de voorkeursstijlen en wat een ieder hierin nodig heeft. Ik zorg voor draagvlak door in het ritme mee te bewegen en daarin verbetertrajecten in kleine, behapbare stukken op te nemen. Ik houd hierbij rekening met de dagelijkse behoeften, maar verlies tegelijkertijd de lange termijn doelen niet uit het oog. Tenslotte weet ik goed de vertaalslag te maken naar verschillende niveaus van de organisatie, zodat de voortgang helder is en kan worden geborgd.

Wat geeft jou energie?

Het geeft mij energie wanneer er complexe vraagstukken op tafel liggen, waar met een team naar gekeken moet worden en gezamenlijk moet worden opgelost. Het drijft me om hierbij van ieders kracht uit te gaan en deze zo goed mogelijk weten te benutten. Elke dag een beetje beter, successen vieren en vol energie werken naar dat einddoel.

‘There is only today’. Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kan doen en geniet bewust, want voor je het weet is de dag weer voorbij

mijn Levensmotto

Wat is je favoriete bezigheid?

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging en houd ik ervan om de omgeving te verkennen op mijn racefiets of om te wandelen in de natuur. Ik probeer ook graag nieuwe sporten uit en je kunt mij dan ook terugvinden binnen veel verschillende disciplines. Wanneer ik tijd nodig heb om op te laden lees ik graag boeken of luister muziek. Daarnaast breng ik veel tijd door bij mijn familie en vrienden om samen te eten, bordspellen te spelen en te genieten van lekker bier of een goed glas wijn.

De kennis van Rogier

Besturing inrichten voor een grote bank

Organisatieverbetering project in de financiële sector

Ontdek de case

Breng de operatie op orde voor een excellente dienstverlening

Een organisatieverbeteringproject in de publieke sector

Ontdek de case

Van showroom naar online klantbenadering

Kim van Dijk over Online Klantbenadering

Ontdek de case

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -