Lukt het jouw organisatie niet om duurzaam te verbeteren, maar kun je er de vinger niet op leggen waar dat aan ligt? Doe dan deze gratis Improvery-quickscan, dat kost je maximaal 10 minuten. Binnen drie werkdagen ontvang je een diagnose en aanbevelingen voor jouw organisatie.

De Improvery-quickscan is gebaseerd op het 5P-model van Improvery, een integrale veranderaanpak voor organisaties die een prestatiedoorbraak willen bereiken en zich vervolgens continu willen blijven verbeteren. 

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een rapport, waarin staat wat gaat er al goed en waar je winst kunt boeken. Ook geven we je praktische aanbevelingen om elk van de vijf aandachtsgebieden uit het 5P-model van Improvery op een hoger niveau te brengen. Hiermee kun je een doorbraak realiseren in de prestaties van je team of organisatie. 

Wil je hier meer uitleg over? Of een verdiepingsslag maken? Dat kan! Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Een van onze consultants praat graag met je verder over hoe je een prestatiedoorbraak kunt bereiken. Wij nemen vrijblijvend contact met je op om een gratis adviesgesprek af te spreken. We helpen je graag om je ambities te verwezenlijken! 

Wil je hier meer uitleg over of een verdiepingsslag maken op basis van de uitkomst? Laat het ons weten! Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek af te spreken.

Organisatiescan MG 1427V3finalHR Organisatiescan cta pijl

Onze kennis

Met onze mengerichte en integrale veranderaanpak helpen wij jouw organisatie om betere prestaties te leveren. Ons 5P-model staat centraal in deze aanpak, als leidraad voor een gedragen analyse en duurzame prestatieverbetering.

Sectoren

Financiële Sector: Volksbank, Onderlinge, Stater, Rabobank

Publiek: Politie, Gemeente Amsterdam, GGD

Commercieel: Leaseplan, 5CA

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -