De kracht van Daan

Ervaring in de sectoren:

  • Logistiek
  • Retail
  • Sales en klantcontact
  • Security
  • Overheid en semi-overheid

Gewerkt bij opdrachtgevers, zoals:

Royal Flora Holland, PostNL, Etos, ProRail, NS, Mediq, Vloerkledenwinkel

Maak een afspraak met Daan

[email protected] 06-13609806

Wie is Daan?

Vaak stel ik mijzelf vooral voor als enthousiast amateurmuzikant. Ik heb een band waarmee ik op bruiloften en partijen speel, en zing in een vocal group. De kwaliteiten die nodig zijn om op (hoog) niveau muziek te maken, zijn eigenlijk dezelfde kwaliteiten die mij kenmerken in mijn werk. Het allerbelangrijkst voor een goede muzikant is dat hij/zij goed kan luisteren. Alleen zo zorg je dat je partij in het geheel past, dat je meegaat in de dynamiek en dat je als collectief beter gaat spelen. 

Daarnaast is natuurlijk een zekere mate van creativiteit vereist, je moet kunnen improviseren en de muziek je eigen draai kunnen geven. Voor die creativiteit is er natuurlijk alleen de ruimte als je de discipline hebt om met elkaar te spelen wat je hebt afgesproken, hoe je het hebt afgesproken.  

In mijn band ben ik naast gitarist ook leadzanger, ik vind het leuk om voor de groep te staan en te entertainen. Ik maak contact met onze stakeholders (het publiek) en neem hen mee in ons verhaal. Als eenmaal iedereen aan het dansen is, dan is dat gelukt.  Als aanvoerder van de band geef ik ook structuur en richting aan hoe we door een avond heen gaan, vang ik stiltes op en weet ik zo het ’team’ wat wij zijn draaiende te houden. 

Welke impact maak jij in verbetertrajecten?

Ik weet energie en creativiteit te koppelen aan samen resultaten halen. Trajecten waar ik aan werk vind ik de afstemming met en betrokkenheid van de teams ongelooflijk belangrijk. 

Om maar terug te komen op mijn bandje: We eindigen elk optreden met het nummer ‘Ik kan het niet alleen” van de Dijk, en dat voelt zowel in de muziek als in mijn werk ook echt zo. 

Wat geeft jou energie?

(Kleine) successen behalen met het team, impact maken. Daarnaast krijg ik ongelooflijk veel energie als mensen hun eigen verwachtingen overtreffen en ik daarvan getuige mag zijn. 

“I think the very best part of creativity is collaborating with friends and colleagues. Admittedly, mine happen to be bears, pigs, rats, chickens, and penguins, but you go with whatever works for you.” 

Kermit the Frog

Wat is je favoriete bezigheid?

Zingen en gitaar spelen.

De kennis van Improvery

Besturing inrichten voor een grote bank

Organisatieverbetering project in de financiële sector

Ontdek de case

Breng de operatie op orde voor een excellente dienstverlening

Een organisatieverbeteringproject in de publieke sector

Ontdek de case

Van showroom naar online klantbenadering

Kim van Dijk over Online Klantbenadering

Ontdek de case

Laatste blogs

Het gebruik van de Ishikawa-methode

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Maar met behulp van de Ishikawa-methode kun je zelf gemakkelijk stappen zetten in het verbeteren…

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie, zodat je direct weet of je de klant tevreden stelt of bij…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -