De kracht van Sybrand

Ervaring in de sectoren:

  • (semi-)Overheid
  • Financiële instellingen
  • Zorgverzekeraars

Gewerkt voor opdrachtgevers, zoals:

Gemeente Amsterdam, Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB), VGZ, Nederlandse Spoorwegen, LeasePlan

Wie is Sybrand?

Door mijn eerste aanraking met Lean werd ik direct gegrepen door het gedachtegoed. Na vele projecten, trainingen, boeken en zelfs een Lean reis naar Japan heb ik een passie ontwikkeld voor verbeteren. Zo help ik graag organisaties en mensen resultaten te boeken die hun eigen verwachtingen overtreffen.

Welke impact maak jij in verbetertrajecten?

Ik ben een enthousiaste en resultaatgerichte consultant/projectleider die handelt op basis van feiten. Ik hou ervan om samen met medewerkers en leidinggevenden mooie resultaten te bereiken. Kenmerkende eigenschappen van mij zijn: ondernemend, pragmatisch, analytisch en focus op de klant. In mijn projecten zorg ik voor een sfeer van plezier en enthousiasme. Door mijn eigen enthousiasme neem ik managers en medewerkers mee in de verandering naar betere prestaties.

Wat geeft jou energie?

Iedereen is in staat om het telkens weer een stapje beter te doen. Ik vind het heel leuk om mensen en organisaties te helpen om dat te realiseren. Ik vind het erg leuk om nieuwe inzichten, methodes en technieken te gebruiken om continue verbetering te realiseren. Wanneer mensen meer uit zichzelf halen, dan ze voor mogelijk hadden gehouden, kan ik daar echt van genieten. In veranderingen staat voor mij eerst de mens en dan het resultaat voorop. Ik ben pas tevreden als een verandering het gewenste resultaat oplevert én blijvend is doordat mensen achter de verandering staan.

Mensen zijn vaak tot veel meer in staat dan ze zelf denken.

Wat is je favoriete bezigheid?

Ik besteed graag tijd samen met mijn gezin, ga graag een flink eind wandelen, lees veel boeken en vind het erg leuk om sport te kijken.

Daarnaast geniet ik ook van vakanties. Ik ga dan het liefst samen met mijn gezin lekker kamperen. We gaan vaak naar Frankrijk. Genieten van het warme weer en de mooie omgeving.

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -