Ontdek ons team

Wij zijn een jong consultancy- en trainingsbureau met bij elkaar genomen meer dan 100 jaar ervaring in verandermanagement. Onze consultant is in staat om snel te analyseren en samen met de opdrachtgever te kijken waar de prestatieverbeteringen mogelijk zijn. Zowel in kleine als in grotere stappen. We zijn als een gids en we begeleiden de organisatie op de ontdekkingsreis om te leren de prestaties nu en in de toekomst te blijven verbeteren. Bij ons is het glas altijd half vol! We werken met gedrevenheid, enthousiasme, passie en plezier aan de verandering en prestatieverbetering bij onze opdrachtgevers.

In 2017 knalde de kurk van de champagnefles ter ere van de start van Improvery. De afgelopen 5 jaar hebben wij al ruim 25 verschillende organisaties, zowel in profit als non-profit geholpen bij het realiseren van prestatieverbeteringen. Ons team bestaat uit gedreven Improverianen die niet alleen onze klanten helpen, maar ook continu bezig zijn om de droom van Improvery waar te maken: Toonaangevend zijn in Nederland op het gebied van Verandermanagement.

Wil je weten wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij doen? Klik dan verder op onze foto’s en ga op ontdekkingsreis!

Wil je meer weten over Improvery, over onze aanpak, of graag met iemand van ons een gesprek voeren? We drinken graag een kopje koffie met je!

Onze werkwijze

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat er direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren. Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

We passen onze aanpak altijd aan naar de ambities van de klant. We helpen die ambities helder te krijgen, bepalen samen de eerste stappen en zorgen ook voor de implementatie. Het principe “voor doen – samen doen – zelf doen” zit in onze aanpak ingebakken. Daarmee zorgen we ervoor dat men op alle lagen (operationeel, tactisch en strategisch niveau) van de organisatie doorgaat met continu verbeteren. Ook wanneer wij weg zijn.

Ben je benieuwd naar onze veranderaanpak en wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen bij het duurzaam verbeteren van de prestaties? Download dan het 5p model, onze integrale veranderaanpak, of neem contact met ons op.

Onze manier van samenwerken

Als Improvery geloven wij erin dat we het verschil maken in de samenwerking mét en bij de klant. Dit doen wij doordat iedereen bij Improvery een gezond verantwoordelijkheidsgevoel heeft, waarbij wij met name kijken naar output en hoe de klant ons beoordeeld. Daarnaast is iedere medewerker betrokken bij de mens én prestaties van Improvery zelf, waardoor er eigenaarschap is om elke dag het beste uit onszelf en uit Improvery te halen.

Wij zoeken elkaar op waar nodig en werken graag fysiek samen wanneer dit de prestaties en samenwerking bevorderd. Sinds 1 december 2022 hebben wij een eigen kantoor in Almere waar wij samen kunnen komen wanneer dat nodig is. Daarnaast werken we ook veel aan de verbinding van de medewerkers. Dit doen wij door 1 keer per maand samen te komen om kennis en ontwikkelingen met elkaar te delen. Ook hebben wij 1 keer per kwartaal een 24-uurs sessie om naast het zakelijk ook een stuk ontspanning op te zoeken. Ook wij moeten zo nu en dan onze spanningsboog ontspannen. Wij komen dus samen wanneer dat nodig is en vinden onszelf echte gezelschapsdieren.

Onze kennis

Met onze mensgerichte en integrale veranderaanpak helpen wij jouw organisatie om betere prestaties te leveren. Ons 5P-model staat centraal in deze aanpak, als leidraad voor een gedragen analyse en duurzame prestatieverbetering.

Sectoren

Financiële Sector: Volksbank, Onderlinge, Stater, Rabobank

Publiek: Politie, Gemeente Amsterdam, GGD

Commercieel: Leaseplan, 5CA

Laatste blogs

Het gebruik van de Ishikawa-methode

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Maar met behulp van de Ishikawa-methode kun je zelf gemakkelijk stappen zetten in het verbeteren…

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie, zodat je direct weet of je de klant tevreden stelt of bij…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -