Wie is Milou?

Werken met en voor mensen. Samen doelen bereiken. Iemand ontzorgen. Het inzien dat processen net iets efficiënter kunnen en het continu verbeteren naar de beste versie van mezelf.

Mij dienstverlenend opstellen is iets wat ik van nature graag doe. Om die reden waardeer ik de functie als assistent. Het is zo divers, uiteenlopend, onverwachts. Je bent nooit uitgeleerd in deze functie, daar zit de kracht in om te blijven ontwikkelen en doelen te stellen.

Welke impact maak jij in je werk?

Randzaken voor mijn collega’s helder maken. Werkzaamheden die voor mijn collega’s naast hun eigen functie erbij komen zo goed mogelijk vormgeven zodat hun inbreng maar nihil hoeft te zijn. Ik ben graag de steady interne schakel waar alle vragen terecht kunnen.

Wat geeft jou energie?   

Voor mij is het van belang om een fijne werkomgeving te hebben. Diversiteit is hierbij voor mij geen uitzondering. Of het nu werken vanuit huis is, op locatie met collega’s of in een totaal andere setting zoals in het buitenland.

Ik krijg energie van afwisseling, een goede combinatie in ditgene. Daarnaast de energie van anderen, gedrevenheid en behulpzaamheid. Samen taken volbrengen en iets tot een succes maken, de mooie resultaten zien.

“Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten”

Wat is je favoriete bezigheid?

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd sociale dingen te ondernemen, tijd te nemen voor familie en vrienden. Een stukje eigen tijd om te reflecteren, te ontspannen en te dagdromen.
Daarnaast geeft sporten mij een energieboost en geeft de tijd die ik erin steek mij ook weer een geniet momentje.

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -