Het OGSM-model: Een gids voor effectieve strategie-implementatie 

In dit blog gaan we dieper in op het OGSM-model. Waarom is het van onschatbare waarde voor effectieve strategie-implementatie?

Het Piramide principe: een krachtig hulpmiddel voor effectieve communicatie.

Het Piramide principe is een krachtig hulpmiddel voor effectieve communicatie, het kan je helpen om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je publiek te betrekken en te overtuigen!

Lean filosofie.

Verbeter je bedrijfsprestaties met de Lean-filosofie. Leer de principes en praktijken kennen bij Improvery.

Lean is meer dan verbeteren.

Consultant Tim neemt je mee in wat er nog meer achter het Lean werken zit dan alleen verbeteren. Wat draagt er nog meer aan bij om een continu verbeter cultuur op te zetten?

5S in een digitale werkplek

Ben jij ook geregeld langer bezig met zoeken naar een document in Teams of SharePoint dan je graag zou willen? Door de 5S methode te combineren met een digitale werkplek vind je snel de juiste informatie op een logische locatie!

Wat is het verschil tussen Lean en Agile?

Door het toepassen van zowel Lean als Agile in een organisatie kun je projecten op een gestructureerde manier aanpakken waarbij continu verbeteren de bovenhand heeft.

Problemen zijn goed. Groen=Rood!?

Om verder te groeien wil je werken met een team met gedrevenheid om continu te verbeteren.

Meten en veranderen.

Wanneer je iets verandert, dan wil je graag zien wat het effect daarvan is, zodat je kunt vaststellen of je betere prestaties levert. Metingen zijn een belangrijke basis om dit effect te zien.

De Lean startup methode.

De kern van deze methode is om snel te leren wat werkt en wat niet. Je gaat de markt op met een prototype en test, leert en past aan, net zo lang totdat je een goed product of een gewilde dienst hebt.

De kracht van OGSM

De OGSM-methode is een eenvoudige, maar vooral effectieve methode voor teams en organisaties om focus en samenhang aan te brengen in doelen en strategieën.

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie