Training op maat?

Het kan prettig zijn om de training wat meer specifiek te maken voor je eigen organisatie. Wellicht zijn er belangrijke strategische thema’s of veranderingen die je in de training wilt later terugkomen, of moet er meer tijd worden ingeruimd voor specifieke vraagstukken?

We gaan graag met je in gesprek wat jouw wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Onze incompany trainingen gericht op de praktijk, dus cursisten kunnen de theorie meteen toepassen. Zo werken we met extra praktijkdagen, waarbij onze trainers meelopen met de cursisten om direct verbeterstappen te kunnen zetten. Zo levert onze aanpak direct resultaat op.

Klik hier voor een voorbeeld van onze incompany training Lean Green Belt Prestatiedoorbraak.

Meer weten over onze incompany trainingen? Arthur helpt je graag!

a.pans@improvery.nl 06 – 52625722


Hoge accreditatie van onze trainingen!

Naast onze gewone Lean trainingen, zijn ook onze incompany trainingen door Lean Competency System (LCS) officieel geaccrediteerd. Onze Green Belt leidt op tot een certificering op niveau 1C en onze Black Belt op niveau 2A. Hierdoor ben je verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van lean.

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie