Dank Improvery voor de inspirerende wijze waarop jullie training geven en onze collega’s laten groeien!”

“Elke dag samen een stukje beter, voor onze klanten en voor onze medewerkers! Dat is ons uitgangspunt en door het trainen & certificeren van onze collega’s zijn we in staat om dat te blijven doen. Dit heeft de afgelopen periode niet alleen geleid tot diverse geïmplementeerde verbetervoorstellen maar heeft ook veel energie en plezier opgeleverd.”

Andries Veenstra MBA – Sr. Lead Servicecenter Hypotheken bij de Volksbank

Training op maat? Kies voor een incompany training!

Het kan prettig zijn om de training wat meer specifiek te maken voor je eigen organisatie. Wellicht zijn er belangrijke strategische thema’s of veranderingen die je in de training wilt later terugkomen, of moet er meer tijd worden ingeruimd voor specifieke vraagstukken?

We gaan graag met je in gesprek wat jouw wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Onze incompany trainingen gericht op de praktijk, dus cursisten kunnen de theorie meteen toepassen. Zo werken we met extra praktijkdagen, waarbij onze trainers meelopen met de cursisten om direct verbeterstappen te kunnen zetten. Zo levert onze aanpak direct resultaat op.

Klik hier voor een voorbeeld van onze incompany training Lean Green Belt Prestatiedoorbraak.

Meer weten over onze incompany trainingen? Arthur helpt je graag!

[email protected] 06 – 52625722


Hoge accreditatie van onze trainingen!

Naast onze gewone Lean trainingen, zijn ook onze incompany trainingen door Lean Competency System (LCS) officieel geaccrediteerd. Onze Green Belt leidt op tot een certificering op niveau 1C en onze Black Belt op niveau 2A. Hierdoor ben je verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van lean.

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -