Training op maat?

Het kan prettig zijn om de training wat meer specifiek te maken voor je eigen organisatie. Wellicht zijn er belangrijke strategische thema’s of veranderingen die je in de training wilt later terugkomen, of moet er meer tijd worden ingeruimd voor specifieke vraagstukken?

We gaan graag met je in gesprek wat jouw wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Onze incompany trainingen gericht op de praktijk, dus cursisten kunnen de theorie meteen toepassen. Zo werken we met extra praktijkdagen, waarbij onze trainers meelopen met de cursisten om direct verbeterstappen te kunnen zetten. Zo levert onze aanpak direct resultaat op.

Klik hier voor een voorbeeld van onze incompany training Lean Green Belt Prestatiedoorbraak.

Meer weten over onze incompany trainingen? Arthur helpt je graag!

[email protected] 06 – 52625722


Hoge accreditatie van onze trainingen!

Naast onze gewone Lean trainingen, zijn ook onze incompany trainingen door Lean Competency System (LCS) officieel geaccrediteerd. Onze Green Belt leidt op tot een certificering op niveau 1C en onze Black Belt op niveau 2A. Hierdoor ben je verzekerd van een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van lean.

Laatste blogs

Dashboarding in een agile organisatie

Binnen organisaties kan het lastig zijn, met name bij een agile werkwijze, rapportages in alle niveaus van een verandering op…

KATA coaching: In 5 Stappen continu verbeteren

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Met behulp van 5 vaste vragen in de (dagelijkse) Kata coaching leer je medewerkers dit…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -