Doel van de training

Na het volgen van onze klassikale Lean Green Belt training ben jij op niveau 1C gecertificeerd. Je begrijpt de aspecten van de lean management filosofie en bent in staat om een aantal basisprincipes en technieken in je eigen praktijk toe te passen. Je bent je bewust van het effect van de mens in de organisatie en cultuur van de organisatie op continu verbeteren. De kennis gaat je helpen bij het uitdragen van het belang van continu verbeteren en het opstarten van verbeterinitiatieven!

We zullen je meenemen in onze filosofie voor doen, samen doen en zelf doen. En het 5P-model kan je na deze training ook dromen. Uiteraard hebben we alvast een voorproefje voor je: download alvast hier het 5P-model

De kracht van onze training Lean Green Belt

 • intakegesprek om de training zoveel mogelijk op jouw leerbehoefte af te stemmen
 • 4 dagen interessante klassikale training
 • Persoonlijke aandacht: we werken in groepen van maximaal 8 cursisten
 • Een theorie examen, incl. 1 herkansingsmogelijkheid
 • Persoonlijke coaching op je A3
 • Een hoge certificering voor de Lean Green Belt op niveau 1c (LCS)

Wil jij dat jouw organisatie uitblinkt in prestaties? Dan is onze Lean Green Belt Training jouw geheime wapen!

Tijdens deze training leer je de kunst van Lean, een bewezen filosofie die prestaties naar ongekende hoogtes tilt.

Met onze ervaren trainers aan je zijde, krijg je praktische tools en inzichten om direct in jouw organisatie toe te passen.

Van het minimaliseren van verspilling tot het optimaliseren van processen en het creeren van een continu verbeter cultuur, onze Lean Green Belt Training geeft je de sleutels tot echte verandering! 

Alle informatie over deze training

Je leert tijdens deze inspirerende dagen:

 • Zelfstandig een probleemoplossende methodiek (A3’s) uit te voeren.
 • Processen in kaart te brengen door het maken van een value stream map en verspillingen te identificeren.
 • Zelfstandig verbeteringen te signaleren door gemba walks uit te voeren.
 • Mee te werken in de opzet en uitvoering van het management systeem in de eigen werkomgeving.
 • PDCA toe te passen in je eigen werkzaamheden.
 • Waarom gedrag, overtuigingen en leiderschap bij verandering belangrijk is voor duurzaam continu verbeteren.

Uiteraard wil je ook de praktische kant weten van deze training. De kosten voor deze training zijn € 2.450,- excl. BTW. incl. studiemateriaal.

De training is geschikt voor alle niveaus vanaf MBO werk- en denkniveau.

De extra studiebelasting buiten de theoriedagen is ongeveer 20 uur. Hieronder valt het uitvoeren van de praktijkopdracht (A3) en het leren voor het examen.

Je kunt je eenvoudig inschrijven via het aanmeldingsformulier op onze website. Geef daarbij aan in welke maand je wilt deelnemen.

Aankomende trainingsdata

De trainingstijden zijn standaard van 9:00 – 17:00 uur

Januari 2024

 • Wo 10 jan
 • Wo 17 jan
 • Wo 24 jan
 • Wo 31 jan

Mei 2024

 • Wo 15 mei
 • Wo 22 mei
 • Wo 29 mei
 • Wo 5 juni

September 2024

 • Wo 4 sep
 • Wo 11 sep
 • Wo 18 sep
 • Wo 25 sep

De voordelen van Lean Green Belt training 

We snappen dat jij resultaten wilt zien, en daarom willen we je laten zien welke voordelen onze Lean Green Belt Training met zich meebrengt.

Prestatieverbetering op de voor jou belangrijkste doelen! Door Lean-principes te omarmen stel je de klant centraal en kun je verspilling verminderen en de kwaliteit verhogen, wat resulteert in betere prestaties.

Welke prestaties wij dan bedoelen? Je kunt rekenen op verbeterde klant- en medewerkertevredenheid, hogere kwaliteit van de processen, efficiëntere en effectievere processen en een cultuur van continue verbetering binnen jouw organisatie.

Dit resultaat uiteindelijk weer in lagere kosten als ook verhoogde omzet. Met onze training wordt succes de nieuwe norm! 

Wat kunnen we voor je betekenen? 

Bij Improvery begrijpen we dat jouw organisatie uniek is, met specifieke uitdagingen en doelen.

Daarom bieden we maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een complete Lean-itransformatie of een hands-on workshop voor je team, we’ve got your back!

Onze deskundige consultants hebben ervaring in diverse sectoren en zullen hun kennis en expertise aanwenden om jouw organisatie te laten groeien.

Laat ons weten wat je nodig hebt en we gaan samen aan de slag! 

Onze expertise, ervaring en het Improvery verschil

Bij Improvery hebben we een schat aan expertise en ervaring opgebouwd in het begeleiden van organisaties bij duurzame prestatieverbetering.

Onze consultants en trainers zijn gedreven professionals met een passie voor het creëren van waarde en resultaten.

We hebben gewerkt met organisaties uit verschillende sectoren en hebben bewezen strategieën en methodologieën ontwikkeld die succes opleveren. 

Maar wat maakt Improvery anders dan andere consultancy- en trainingsbureaus?
Het zit hem in onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij jouw succes.

We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, waarbij we nauw met je samenwerken om jouw specifieke doelen te begrijpen en te realiseren.

We gaan verder dan alleen het bieden van trainingen en advies. We zijn jouw partners in groei en ontwikkeling, en we staan altijd voor je klaar met ondersteuning en follow-up om ervoor te zorgen dat de veranderingen duurzaam zijn. 

Succesverhalen

Bij Improvery hebben we een indrukwekkend trackrecord van succesverhalen.

We hebben organisaties geholpen om hun processen te stroomlijnen, kosten te verlagen, klanttevredenheid te verbeteren en groei te realiseren.

Maar geloof ons niet zomaar op ons woord – lees de verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe zij hebben geprofiteerd van onze diensten en expertise.

We zijn er trots op dat we een positieve impact hebben gehad op talloze bedrijven en we kijken ernaar uit om ook jouw succesverhaal te schrijven! 

Lean Green Belt training – hoe het werkt en wat het omvat

Onze Lean Green Belt Training biedt een praktische en resultaatgerichte aanpak.

Tijdens de training leer je verspilling te identificeren, processen te optimaliseren en een cultuur van continu verbeteren te creëren.

Je werkt in teams aan echte verbeteringsprojecten en past Lean-tools en -technieken toe, zoals value stream mapping,Kaizen en A3 denken.

We bieden ook nazorg en follow-up om ervoor te zorgen dat je de opgedane kennis en vaardigheden succesvol kunt toepassen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze training jouw organisatie naar nieuwe hoogtes kan brengen! 

Verander de toekomst met duurzame prestatieverbetering

Bij Improvery zijn we gepassioneerd over het creëren van een duurzaam succesverhaal voor jouw organisatie.

We geloven dat elke stap telt, elke verbetering waardevol is en dat jouw prestaties de wereld kunnen veranderen.

Met onze Lean Green Belt Training en op maat gemaakte oplossingen willen we jouw organisatie empoweren om het allerbeste uit zichzelf te halen.

Samen bouwen we aan een toekomst vol groei en succes! Klaar om jouw organisatie naar nieuwe hoogtes te brengen? Wacht niet langer en ontdek de kracht van Improvery!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om duurzaam te verbeteren en grenzen te verleggen.

We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan!

Onze trainers

Referentie

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk opdrachten. Arthur neemt je zodoende stap voor stap mee in de wereld van Lean en neem je de materie beter tot je. De tools die ik heb leren kennen pas ik dagelijks nog toe. Dit smaakt naar meer! Cijfer: 9

“Arthur Pans verstaat de kunst om iedereen gemotiveerd te houden, kan goed en duidelijk uitleggen en zorgt dat de aandacht erbij blijft. Zijn training heeft mij goed op weg geholpen hoe ik continu kan verbeteren en problemen aan moet pakken.” Cijfer: 10

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze training? Wat leuk! Je kunt je via dit formulier meteen inschrijven. Wij nemen dan contact met je op voor een nader kennismakingsgesprek en de praktische zaken.

[email protected] 06 – 29231778

Laatste blogs

Jij wilt toch ook werken in een High Performing Team?

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Dashboarding in een agile organisatie

Binnen organisaties kan het lastig zijn, met name bij een agile werkwijze, rapportages in alle niveaus van een verandering op…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -