Doel van de training

Na het volgen van onze klassikale Lean Green Belt training ben jij op niveau 1C gecertificeerd. Je begrijpt niet alleen de aspecten van de lean management filosofie, we gaan als onderdeel van de training ook meteen als team(s) in de praktijk aan de slag om een prestatiedoorbraak te realiseren binnen je eigen organisatie. Je bent je bewust van het effect van de mens in de organisatie en cultuur van de organisatie op continu verbeteren. Op die manier maak je meteen impact wat je gaat helpen bij het uitdragen van het belang van continu verbeteren en het opstarten van verdere verbeterinitiatieven!

We zullen je meenemen in onze filosofie voor doen, samen doen en zelf doen. En het 5P-model kan je na deze training ook dromen. Uiteraard hebben we alvast een voorproefje voor je: download alvast hier het 5P-model

De kracht van onze incompany training

Lean Green Belt – Prestatiedoorbraak

 • Intakegesprek om de training zoveel mogelijk op de leerbehoefte af te stemmen
 • 4 dagen interessante klassikale training
 • 2 extra praktijkdagen om te werken aan prestatiedoorbraak in eigen organisatie
 • leren van elkaar en als team
 • Een hoge certificering voor de Lean Green Belt op niveau 1c (LCS)

Alle informatie over deze training

Je leert tijdens deze inspirerende dagen:

 • Zelfstandig een probleemoplossende methodiek (A3’s) uit te voeren.
 • Processen in kaart te brengen door het maken van een value stream map en verspillingen te identificeren.
 • Zelfstandig verbeteringen te signaleren door gemba walks uit te voeren.
 • Mee te werken in de opzet en uitvoering van het management systeem in de eigen werkomgeving.
 • PDCA toe te passen in je eigen werkzaamheden.
 • Waarom gedrag, overtuigingen en leiderschap bij verandering belangrijk is voor duurzaam continu verbeteren.

In de twee praktijkdagen ga je in teamverband en met medewerkers uit je organisatie aan de slag met het in kaart brengen van een proces en het doorvoeren van verbeteringen daarin. Je verdient de training dus meteen al een beetje terug! En is het een mooie kans om je collega’s enthousiast te maken voor continu verbeteren!

We gaan graag het gesprek met je aan aan om te kijken hoe we onderdelen van de training specifieker kunnen maken voor je eigen organisatie als je dat wenst. Of wellicht heb je onderwerpen die je graag zou toevoegen aan de training. Er is veel mogelijk in ieder geval!

Onze trainers

Referentie

Goede afwisseling tussen theorie en praktijk opdrachten. Arthur neemt je zodoende stap voor stap mee in de wereld van Lean en neem je de materie beter tot je. De tools die ik heb leren kennen pas ik dagelijks nog toe. Dit smaakt naar meer! Cijfer: 9

“Arthur Pans verstaat de kunst om iedereen gemotiveerd te houden, kan goed en duidelijk uitleggen en zorgt dat de aandacht erbij blijft. Zijn training heeft mij goed op weg geholpen hoe ik continu kan verbeteren en problemen aan moet pakken.” Cijfer: 10

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Inschrijven