Improvery heeft voor Stater een op maat gemaakte LEAN Green Belt training ontwikkeld en gefaciliteerd. Met eigen trainingsmateriaal, maar wel afgestemd op de wensen en behoeften van Stater. Consultant/Coach Arthur Pans is betrokken geweest bij het volledige traject om de trainingen te verzorgen en de medewerkers van Stater te begeleiden.

Praktijkdagen

Voor de Incompany Green Belt training van Stater ontwikkelde Improvery op maat gemaakte Praktijkdagen. In deze dagen werd het geleerde direct op echte onderwerpen toegepast.

Aanpak

Maatwerk leveren en samen afstemmen wat de klant écht belangrijk vindt. Buiten de kaders denken en meebuigen. Alleen dan kun je samen het beste resultaat neerzetten. Flexibel zijn en coaching naar behoefte faciliteren. Arthur coacht de medewerkers daar waar de behoefte is en verzorgt ook de LEAN Green Belt trainingen. De kennis die wordt opgedaan wordt direct toegepast in de praktijk en geborgd. Na afloop van iedere training, worden volgens de A3-methodiek verschillende A3’s (probleem oplossen) opgemaakt en in de praktijk toegepast. Onderdeel van de training zijn ook twee praktijkdagen waarin direct problemen van de werkvloer worden opgepakt en opgelost. Hierdoor heeft de klant ook direct resultaat na de training.

Opgeleverd voor de klant

Dankzij de op maat gemaakte training van Improvery hebben een aantal medewerkers van Stater de kans om zich als LEAN Green Belt te certificeren. Daarnaast levert de training direct resultaat op, omdat er tijdens de training direct problemen worden opgepakt en opgelost die op de werkvloer spelen. Door de betrokkenheid van de Improvery consultant is de klant in staat om ook zelf resultaten te verbeteren.

Ook geïnteresseerd in een op maat gemaakte incompany training? Neem contact op met Arthur

[email protected] 06 – 52625722

Ook geïnteresseerd in een opmaat gemaakte incompany training? Bekijk ons trainingsaanbod.

Laatste blogs

Teamcoaching als inzet voor het realiseren van je doelen

High performing teams creëren met behulp van de piramide van Lencioni, geweldig hulpmiddel voor een betere teamsamenwerking.

Maak je doelstellingen concreet in KPI’s

KPI’s is een bouwsteen in de onderste laag van de 5P piramide van Improvery: Richting geven aan verandering.

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -