Ontdek ons team

Wij zijn een jong consultancy- en trainingsbureau met bij elkaar genomen meer dan 100 jaar ervaring in verandermanagement. Onze consultant is in staat om snel te analyseren en samen met de opdrachtgever te kijken waar de prestatiedoorbraak mogelijk is. Zowel in kleine als in grotere stappen. We zijn als een gids en we begeleiden de organisatie op de ontdekkingsreis om te leren de prestaties nu en in de toekomst te blijven verbeteren. Bij ons is het glas altijd half vol! We werken met gedrevenheid, enthousiasme, passie en plezier aan de verandering en prestatieverbetering bij onze opdrachtgevers.

In 2017 knalde de kurk van de champagnefles ter ere van de start van Improvery. De afgelopen 5 jaar hebben wij al ruim 25 verschillende organisaties, zowel in profit als non-profit geholpen bij het realiseren van Prestatiedoorbraken. Ons team bestaat uit 15 gedreven Improverianen die niet alleen onze klanten helpen, maar ook continu bezig zijn om de droom van Improvery waar te maken: Toonaangevend zijn in Nederland op het gebied van Verandermanagement.

Wil je weten wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij doen? Klik dan verder op onze foto’s en ga op ontdekkingsreis!

Wil je meer weten over Improvery, over onze aanpak, of graag met iemand van ons een gesprek voeren? We drinken graag een kopje koffie met je!

Onze werkwijze

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat er direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren. Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

We passen onze aanpak altijd aan naar de ambities van de klant. We helpen die ambities helder te krijgen, bepalen samen de eerste stappen en zorgen ook voor de implementatie. Het principe “voor doen – samen doen – zelf doen” zit in onze aanpak ingebakken. Daarmee zorgen we ervoor dat men op alle lagen (operationeel, tactisch en strategisch niveau) van de organisatie doorgaat met continu verbeteren. Ook wanneer wij weg zijn.

Wil je meer weten over onze aanpak. Download dan het 5P model of neem contact met ons op.

Pictogram

5p-model van Improvery 868.47 KB

Ontdek onze aanpak …
Wij werken voor:
Virtueel werken

Wij als improvery werken kantoorloos. Dat wil zeggen dat we geen vast kantoor hebben, veelal virtueel werken en toch geregeld fysiek bij elkaar komen.

Een vast kantoor hebben we simpelweg niet nodig. Wij geloven er namelijk in dat we het verschil maken in de samenwerking mét en bij de klant. Dit kunnen wij doen doordat iedereen bij Improvery een gezond verantwoordelijkheidsgevoel heeft, waarbij wij met name kijken naar output en hoe de klant ons beoordeeld. Daarnaast is iedereen betrokken bij de mens én prestaties van Improvery zelf, waardoor er eigenaarschap is om elke dag het beste uit onszelf en uit Improvery te halen.

Uiteraard zoeken wij elkaar op waar nodig en werken we nog altijd fysiek samen wanneer dit de prestaties en samenwerking bevorderd. Zo komen wij minimaal 1 dag per maand samen om kennis en ontwikkelingen met elkaar te delen. En 1 keer per kwartaal hebben we een 24-uurs sessie om naast het zakelijk ook een stuk ontspanning te zoeken. Ook wij moeten zo nu en dan de spanningsboog ontspannen. Maar ook zonder deze dagen komen onze consultants samen wanneer dat nodig is. We blijven immers gezelschapsdieren.

Onze kennis

Met onze mengerichte en integrale veranderaanpak helpen wij jouw organisatie om betere prestaties te leveren. Ons 5P-model staat centraal in deze aanpak, als leidraad voor een gedragen analyse en duurzame prestatieverbetering.

Sectoren

Financiële Sector: Volksbank, Onderlinge, Stater, Rabobank

Publiek: Politie, Gemeente Amsterdam, GGD

Commercieel: Leaseplan, 5CA

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie