Welkom bij het Improvery Talentship Programma  

Heb je een paar jaar werkervaring en wil je je ontwikkelen naar Continu Verbeter Consultant? Geloof je dat resultaten altijd beter kunnen? En geloof jij ook dat veranderen vooral mensenwerk is? Dan ben je bij Improvery aan het goede adres.   

Wij zijn op zoek naar gedreven young professionals die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling willen versnellen. In een periode van twee jaar werk je zelfstandig op 2 tot 3 afwisselende opdrachten. Daarnaast werk je met andere Talents één dag per week aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En je maakt met de andere Talents impact door een gezamenlijk project op bijv. duurzaamheid en de  groei van Improvery.   

We gaan van start op 1 November 2023 met een groep van minimaal 4 talenten. Ben jij eerder beschikbaar? Dan ben je van harte welkom om al te reageren op de vacature, het is namelijk mogelijk om al eerder in dienst te komen.

Het selectieproces zal gaan starten in juni, waarbij een assessment onderdeel is van de selectieprocedure.

Competenties

Je past goed bij Improvery als je iemand bent die zich wil blijven ontwikkelen. Je gaat met een positieve blik uitdagingen aan en durft fouten te maken. Je kunt nieuwe situaties snel doorgronden, bent analytisch, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je kunt schakelen op de verschillende niveaus. Je hebt een klantgerichte houding en kunt sturen op het behalen van concrete resultaten door de mens centraal te stellen.  Je houdt van het verder helpen teams en  mensen.  

Je beschikt over impact en overtuigingskracht en bovenal een positieve en flexibele instelling. Je draagt de Lean principes: “ga kijken”, “vraag waarom”, en “toon respect” dagelijks uit.  

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde universitaire master opleiding 
  • Je hebt zo’n 2 a 3 jaar werkervaring op bijvoorbeeld een van de volgende expertises: procesverbetering, performance in kaart brengen, data analyse, probleem oplossen, verandering implementeren, project management.  
  • Je hebt aantoonbaar affiniteit met Continu verbeteren en je wilt je hier graag verder in ontwikkelen 
  • Werkervaring in de volgende branches is een pré: financiële dienstverlening, zorg, overheid, IT, customer service. 

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende werkgevers  
  • Investering in jouw ontwikkeling: inclusief interne opleidingen en coaching door interne mentor. Je leert door de “Improvery wasstraat” onze manier van werken kennen en al je collega’s. Na het eerste jaar is er ruimte voor eigen maatwerk opleiding. 
  • Werken in een groeiende organisatie met veel eigen inbreng. 
  • Enthousiast en gedreven team van 16 consultants die met plezier samenwerken. 
  • Contract voor 40 uur per week in je eerste jaar ivm gezamenlijke opleidingen.  
  • Improvery heeft een flexkantoor in Almere waarbij we samen komen naar behoefte. Wij hebben wekelijks online contact met het hele team en komen daarnaast ook minimaal 1x per maand op een centrale locatie in NL bij elkaar. Reisafstand naar de klant varieert per opdracht of is deels vanuit huis. 

Tijd om kennis te maken?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je weten of Improvery bij je past? Neem dan contact met ons op om nader kennis te maken!

Arthur staat je graag te woord!

a.pans@improvery.nl 06 – 52625722

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie