Bij Improvery waarderen en benutten we elkaars krachten en talenten in het team, we helpen elkaar en leren daardoor met en van elkaar. Wij investeren daarom graag in jouw ontwikkeling. Jij investeert vervolgens ook weer in Improvery, zodat we het bedrijf steeds verder blijven verbeteren en laten groeien. We zoeken zowel generalisten als specialisten die een verbetering of verandering echt tot het volgende niveau kunnen brengen en die aanvullend zijn op de samenstelling van het huidige team.

Competenties

Je past goed bij Improvery als je een ervaren verbeter-professional bent die zich wil blijven ontwikkelen. Je kunt nieuwe situaties snel doorgronden, bent analytisch, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je kunt schakelen op de verschillende niveaus. Je hebt een klantgerichte houding en kunt sturen op het behalen van concrete resultaten door de mens centraal te stellen. Je beschikt over impact en overtuigingskracht en bovenal een positieve en flexibele instelling. Daarnaast ben je in staat om commerciële kansen te signaleren en bespreekbaar te maken met de (potentiële) klant. Je draagt de Lean principes: “ga kijken”, “vraag waarom”, en “toon respect” dagelijks uit. .

Wat bieden wij jou?

  • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende werkgevers, zelfstandig of met Improvery collega’s
  • Werken in een groeiende organisatie met veel eigen inbreng
  • Enthousiast en gedreven team van 15 consultants
  • Contract voor 32-40 uur per week
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling
  • Improvery heeft geen fysiek kantoor. Wij hebben wekelijks online contact met het hele team en komen minimaal 1x per maand op een centrale locatie in NL bij elkaar. Reisafstand naar de klant varieert per opdracht of is deels vanuit huis.

Tijd om kennis te maken?

Wil je weten of Improvery bij je past? Neem dan contact met ons op om nader kennis te maken!

Arthur staat je graag te woord.

a.pans@improvery.nl 06 – 52625722

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie