Wij helpen onze klanten bij het transformeren naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van continu verbeteren. Dit doen wij door consultancy en trainingen op het gebied van prestatiedoorbraken en continu verbeteren.

Consulting

We krijgen het werk niet af. Hoe maken we onze strategie concreet? Ik leef in de waan van de dag. Hoe kan ik nou echt verbeteren? Mijn mensen komen niet in beweging. Herkenbare situaties en vraagstukken? Improvery kan u daarbij helpen!

Trainingen

Ambities om jouw organisatie continu te verbeteren? Zelf jouw persoonlijke ambities realiseren op dit gebied? Wij bieden met veel enthousiasme Lean trainingen aan voor iedereen met een grote passie voor continu verbeteren.

Kunnen we jou ook helpen om de resultaten te verbeteren? Neem contact op met Sybrand.

[email protected] 06 – 29231778

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie