Lukt het jouw organisatie niet om duurzaam te verbeteren, maar kun je er de vinger niet op leggen waar dat aan ligt? Doe dan deze gratis Improvery-quickscan, dat kost je maximaal 10 minuten. Binnen drie werkdagen ontvang je een diagnose en aanbevelingen voor jouw organisatie.

De Improvery-quickscan is gebaseerd op het 5P-model van Improvery, een integrale veranderaanpak voor organisaties die een prestatiedoorbraak willen bereiken en zich vervolgens continu willen blijven verbeteren. 

Na het invullen van de vragenlijst ontvang je een rapport, waarin staat wat gaat er al goed en waar je winst kunt boeken. Ook geven we je praktische aanbevelingen om elk van de vijf aandachtsgebieden uit het 5P-model van Improvery op een hoger niveau te brengen. Hiermee kun je een doorbraak realiseren in de prestaties van je team of organisatie. 

Wil je hier meer uitleg over? Of een verdiepingsslag maken? Dat kan! Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Een van onze consultants praat graag met je verder over hoe je een prestatiedoorbraak kunt bereiken. Wij nemen vrijblijvend contact met je op om een gratis adviesgesprek af te spreken. We helpen je graag om je ambities te verwezenlijken! 

Wil je hier meer uitleg over of een verdiepingsslag maken op basis van de uitkomst? Laat het ons weten! Wij nemen dan contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek af te spreken.

Onze kennis

Met onze mengerichte en integrale veranderaanpak helpen wij jouw organisatie om betere prestaties te leveren. Ons 5P-model staat centraal in deze aanpak, als leidraad voor een gedragen analyse en duurzame prestatieverbetering.

Sectoren

Financiële Sector: Volksbank, Onderlinge, Stater, Rabobank

Publiek: Politie, Gemeente Amsterdam, GGD

Commercieel: Leaseplan, 5CA

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie