Op zaterdag 18 juni 2022 was Improvery te zien in het RTLZ-programma How It’s Done. Hierin vertelden Arthur en Sybrand openhartig over de werkwijze, de diensten en de veranderaanpak van Improvery. 

Arthur en Sybrand tijdens de opnames

28 april 2022 

Op donderdag 28 april werd er afgereisd naar Hilversum. Net buiten het Mediapark bevond zich de filmlocatie, in het kantoor van RTLZ.

Na een laatste rondje informatie en uitleg geven gingen we aan de slag om de eerste scènes te filmen. Dit werden eerst alle gesproken scènes van Arthur en Sybrand apart. Daarna volgden de tussenshots, welke grotendeels samen zijn opgenomen.  

Wat wordt er besproken?

Arthur en Sybrand vertellen openhartig aan de kijker wie Improvery is en de werkzaamheden zijn, wat de kracht van Improvery is en hoe het zelfgemaakte 5P-model te werk gaat. Er wordt verteld wat de kernwaarden zijn en hoe die tot uiting komen, wie de klanten zijn en wat wij hun bieden.  

Heb jij de uitzending gemist? Wees niet getreurd, wij hebben hem hieronder voor jou klaar staan! 

Laatste blogs

Dashboarding in een agile organisatie

Binnen organisaties kan het lastig zijn, met name bij een agile werkwijze, rapportages in alle niveaus van een verandering op…

KATA coaching: In 5 Stappen continu verbeteren

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Met behulp van 5 vaste vragen in de (dagelijkse) Kata coaching leer je medewerkers dit…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -