Bij Improvery waarderen en benutten we elkaars krachten en talenten in het team, we helpen elkaar en leren daardoor met en van elkaar. Wij investeren daarom graag in jouw ontwikkeling. Jij investeert vervolgens ook weer in Improvery, zodat we het bedrijf steeds verder blijven verbeteren en laten groeien. We zoeken zowel generalisten als specialisten die een verbetering of verandering echt tot het volgende niveau kunnen brengen en die aanvullend zijn op de samenstelling van het huidige team.

Competenties

Je past goed bij Improvery als je een ervaren verbeter-professional bent die zich wil blijven ontwikkelen. Je kunt nieuwe situaties snel doorgronden, bent analytisch, beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je kunt schakelen op de verschillende niveaus. Je hebt een klantgerichte houding en kunt sturen op het behalen van concrete resultaten door de mens centraal te stellen. Je beschikt over impact en overtuigingskracht en bovenal een positieve en flexibele instelling. Daarnaast ben je in staat om commerciële kansen te signaleren en bespreekbaar te maken met de (potentiële) klant. Je draagt de Lean principes: “ga kijken”, “vraag waarom”, en “toon respect” dagelijks uit.

Wat bieden wij jou?

  • Contract voor 32-40 uur per week  
  • Een goed vast salaris met een maandelijkse toeslag tussen €500 -€1000 euro per maand, afhankelijk van het aantal uren dat je een opdracht uitvoert voor klanten 
  • Een collectieve winstuitkering 
  • Opleidingsbudget van €2100 per jaar voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Diverse uitdagende veranderopdrachten in verschillende rollen en sectoren, op zowel operationeel als tactisch als strategisch niveau.  
  • We willen graag dat je je op je plek voelt bij de klant en je verder kan ontwikkelen. Daarom zoek je zelf ook actief mee naar een nieuwe opdracht.  
  • Een goede werk -en prive balans door de mogelijkheid tot flexibele werktijden en thuiswerken.
  • Een mobiliteitsbudget (km-vergoeding/ NS business card).
  • Een laptop en de mogelijkheid je thuiswerkplek optimaal in te richten.
  • Enthousiaste, leergierige collega’s die met plezier werken aan continu verbeteren. 
  • Improvery heeft een flexkantoor in Almere waar we samenwerken. Reisafstand naar de klant varieert per opdracht.  

Tijd om kennis te maken?

Wil je weten of Improvery bij je past? Neem dan contact met ons op om nader kennis te maken!

Arthur staat je graag te woord.

[email protected] 06 – 52625722

Laatste blogs

Het gebruik van de Ishikawa-methode

Continu verbeteren gaat niet vanzelf. Maar met behulp van de Ishikawa-methode kun je zelf gemakkelijk stappen zetten in het verbeteren…

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie.

Laat de klant aanwezig zijn in je organisatie, zodat je direct weet of je de klant tevreden stelt of bij…

© 2024 Alle rechten voorbehouden - Improvery -