Wie is Veerle?

Uit nature ben ik een heel sociaal persoon; ik werk graag met en voor mensen. Mijn taken als stagiaire bij Improvery en studente Crossmediale Communicatie zijn er erg divers, wat ik heerlijk vind omdat op die manier geen dag hetzelfde is.

Onder andere houd ik mijzelf bezig met het bedenken, creëren en inplannen van communicatie-uitingen, help ik mee met het opzetten van de positionering en maak ik een afstudeeropdracht met betrekking tot ons websiteverkeer.

Welke impact maak jij in je werk?

Actief meewerken aan de positionering van het merk Improvery en vanuit mijn ervaring als studente Crossmediale Communicatie adviezen geven. Samenwerken met mijn collega’s om sterke boodschappen naar buiten te brengen en hierdoor Improvery zichtbaar te maken.

Wat geeft jou energie?   

Fijne mensen om mij heen; mensen die elkaar helpen en samenwerken. Als ik samen met iemand in een work-flow zit, krijg ik daar enorm veel energie van om lekker door te werken. Zowel als een fysieke samenwerking of online.

Goede resultaten, tevredenheid en een positieve uitstraling van collega’s geven mij ook een goede energieboost. Juist dan wil ik doorwerken om nog mooiere resultaten neer te zetten en die tevredenheid te behouden.

Maak een afspraak met Veerle

[email protected]

“When someone says
you can’t do it.
Do it twice, and take pictures.”

© Functional rustic

Wat is je favoriete bezigheid?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik schrijf heel graag, maar vind het ook leuk om foto’s te bewerken en/of sociale media post te maken voor persoonlijk gebruik. Ook samen met mijn partner, vrienden of familie iets ondernemen geeft mij positieve energie en echte geniet momentjes.

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie