Wie is Nancy?

Ik ben een enorm ambitieuze, gemotiveerde en enthousiaste learning and development in organisations student die houdt van ontwikkeling! Ontwikkeling in een team, maar ook persoonlijke ontwikkeling staan bij mij hoog in het vaandel.

Momenteel bevind ik mij in de laatste fase van mijn opleiding, waarin ik de komende maanden ga kijken waar ik mijn energie uithaal en wat mijn ontwikkelpunten zijn. Samen met het superleuke team van Improvery hoop ik HR-gerelateerde verbeterslagen te realiseren.

Welke impact maak jij in je stage?

Mijn studie gerelateerd op het leren en ontwikkelen in organisaties geeft mij handvatten om veel aandacht te geven aan de ontwikkeling van medewerkers. Ik vind het erg interessant om samen met medewerkers te kijken naar hoe zij het meest uit hun ontwikkeling kunnen halen. Ik ben graag een sparringpartner op het gebied van ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik hoop met mijn HR gerelateerde opleiding een bijdrage te bieden aan de groei van Improvery als bedrijf en als team.

Wat geeft jou energie?   

Wat mij echt energie geeft is werken in een open en gezellige werkomgeving. Een werkomgeving waarin iedereen andere kwaliteiten heeft en elkaar daarin ondersteunt! Elkaar helpen in de ontwikkeling is iets wat mij echt energie geeft! Samen met je collega’s krijg je veel voor elkaar en realiseer je prachtige veranderingen.

“Kennis is macht, samenwerken is kracht.”

Wat is je favoriete bezigheid?

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om bijvoorbeeld pretparken of dierentuinen te bezoeken en erop uit te gaan in de natuur! Reizen is voor mij de uitlaatklep om weer energie te krijgen voor nieuwe uitdagingen.

Tenslotte besteed ik in mijn vrije tijd ook aandacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zowel als professional maar ook als dochter/vriendin/relatie.

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie