Wie is Milou?

Werken met en voor mensen. Samen doelen bereiken. Iemand ontzorgen. Het inzien dat processen net iets efficiënter kunnen en het continu verbeteren naar de beste versie van mezelf.

Mij dienstverlenend opstellen is iets wat ik van nature graag doe. Om die reden waardeer ik de functie als assistent. Het is zo divers, uiteenlopend, onverwachts. Je bent nooit uitgeleerd in deze functie, daar zit de kracht in om te blijven ontwikkelen en doelen te stellen.

Welke impact maak jij in je werk?

Randzaken voor mijn collega’s helder maken. Werkzaamheden die voor mijn collega’s naast hun eigen functie erbij komen zo goed mogelijk vormgeven zodat hun inbreng maar nihil hoeft te zijn. Ik ben graag de steady interne schakel waar alle vragen terecht kunnen.

Wat geeft jou energie?   

Voor mij is het van belang om een fijne werkomgeving te hebben. Diversiteit is hierbij voor mij geen uitzondering. Of het nu werken vanuit huis is, op locatie met collega’s of in een totaal andere setting zoals in het buitenland.

Ik krijg energie van afwisseling, een goede combinatie in ditgene. Daarnaast de energie van anderen, gedrevenheid en behulpzaamheid. Samen taken volbrengen en iets tot een succes maken, de mooie resultaten zien.

“Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten”

Wat is je favoriete bezigheid?

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd sociale dingen te ondernemen, tijd te nemen voor familie en vrienden. Een stukje eigen tijd om te reflecteren, te ontspannen en te dagdromen.
Daarnaast geeft sporten mij een energieboost en geeft de tijd die ik erin steek mij ook weer een geniet momentje.

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie