De kracht van Arthur

Ervaring in de sectoren:

  • Financiële dienstverlening
  • Overheid
  • (Openbaar) Vervoer

Gewerkt voor opdrachtgevers, zoals:

Rabobank, Reaal Verzekeringen, Stater, Ministerie van Justitie en Veiligheid en Nederlandse Spoorwegen

Wie is Arthur?

Ik hou van organisaties en mensen die in beweging zijn of waar men voor de uitdaging staat om beweging en verandering te realiseren. Het is mijn passie om hierbij organisaties en medewerkers in organisaties te helpen resultaten te boeken die bijdragen aan hun droom.

Ik ben iemand die snel wil snappen, zien en voelen hoe de mens en het team in elkaar steekt. Hoe werkt iedereen samen? Hoe bereiken we samen de doelen? Hoe zetten we eenieder in zijn kracht en benutten we ieders talenten? Altijd gericht op het verbeteren van de prestaties voor de mens, voor de organisatie en voor de klanten van de organisatie.

Als persoon wil ik daarnaast graag plezier, enthousiasme, ambitie en drive brengen en mag je dat ook altijd van mij in trajecten dan wel trainingen die ik geef verwachten.

Last but not least ben ik ook vader van 3 meiden (Fenna, Florine en Pleun) en echtgenoot van Jolijn, alle 4 mijn lust en mijn leven!

Welke impact maak jij in verbetertrajecten?

Ik ben in staat om heel snel verbindingen te leggen op elk niveau in de organisatie. Daarnaast gebruik ik een gezond boerenverstand en een gezonde portie lef om mensen in beweging te krijgen. Ik ben in staat om verandering klein, behapbaar en daardoor aanvaardbaar te maken voor mensen waardoor ze eerder geneigd zijn om mee te gaan in de verandering en niet zo snel belemmeringen te ervaren. Daarnaast ben ik staat om doelen op een goede manier naar eenieder in de organisatie te vertalen waardoor men weet hoe men kan bijdragen aan de prestaties en zich daardoor weer belangrijk te voelen.

Wat geeft jou energie?

Het onmogelijke mogelijk maken. Daar waar mensen zeggen “dat hebben we al vaker geprobeerd”, “je bent de zoveelste”, “dat gaat toch nooit lukken”, gaan bij mij de ogen nog iets verder open staan en mijn mondhoeken omhoog.

Daarnaast hou ik van mensen en gun ik het iedereen om succesvol te (kunnen) zijn. Wanneer dat lukt en ik zie dat mensen leren en groeien, dan krijg ik er een bak met energie bij!


“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.”

Thomas Edison

Wat is je favoriete bezigheid?

Uitjes en op vakantie met mijn gezin, het liefst met de vouwwagen er een paar weken op uit trekken naar de zon naar onze favoriete plekken in Zuid-Frankrijk en Italië. Lekker (uit)eten met mijn vrouw en vrienden en heerlijke wijntjes drinken. Qua sport zelf tennissen en wanneer het lijf het toelaat hardlopen. Voor de ontspanning Voetbal en Formule 1 kijken, Netflixen en in het weekend lekker knoeien met mijn Bastard BBQ (kamado) en gerechten bereiden. En elke dag nieuws tot mij nemen (ben wel een redelijke nieuwsjunkie).

Arthur was betrokken in de volgende projecten

Besturing inrichten voor een grote bank

Organisatieverbetering project in de financiële sector

Ontdek de case

Breng de operatie op orde voor een excellente dienstverlening

Een organisatieverbeteringproject in de publieke sector

Ontdek de case

Van showroom naar online klantbenadering

Kim van Dijk over Online Klantbenadering

Ontdek de case

De kennis van Arthur

Besturing inrichten voor een grote bank

Organisatieverbetering project in de financiële sector

Ontdek de case

Breng de operatie op orde voor een excellente dienstverlening

Een organisatieverbeteringproject in de publieke sector

Ontdek de case

Van showroom naar online klantbenadering

Kim van Dijk over Online Klantbenadering

Ontdek de case

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie