Op zaterdag 18 juni 2022 was Improvery te zien in het RTLZ-programma How It’s Done. Hierin vertelden Arthur en Sybrand openhartig over de werkwijze, de diensten en de veranderaanpak van Improvery. 

Arthur en Sybrand tijdens de opnames

28 april 2022 

Op donderdag 28 april werd er afgereisd naar Hilversum. Net buiten het Mediapark bevond zich de filmlocatie, in het kantoor van RTLZ.

Na een laatste rondje informatie en uitleg geven gingen we aan de slag om de eerste scènes te filmen. Dit werden eerst alle gesproken scènes van Arthur en Sybrand apart. Daarna volgden de tussenshots, welke grotendeels samen zijn opgenomen.  

Wat wordt er besproken?

Arthur en Sybrand vertellen openhartig aan de kijker wie Improvery is en de werkzaamheden zijn, wat de kracht van Improvery is en hoe het zelfgemaakte 5P-model te werk gaat. Er wordt verteld wat de kernwaarden zijn en hoe die tot uiting komen, wie de klanten zijn en wat wij hun bieden.  

Heb jij de uitzending gemist? Wees niet getreurd, wij hebben hem hieronder voor jou klaar staan! 

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie