Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is en groeit in hoog tempo. Aansluitend bij deze groei willen wij ons in de markt positioneren als netwerkorganisatie en kenniscentrum voor Zzp’ers, waar jij een leidende rol in pakt. Als volwaardig lid van ons team krijg je volledig de ruimte om jouw rol vorm te geven: Jij bent de netwerker waar wij met smart op wachten!  

Wie ben jij? 

We zijn op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en pro-actieve professional die weet hoe relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent van nature een verbinder. Je hebt een visie op relatie- en sales management en bent ook in staat om dit in de praktijk te brengen. Je bent zelf organiserend en wacht niet af. Je vindt het leuk om continu in contact te staan met ons netwerk van klanten, Zzp’ers en consultants. Bovenal vind je het leuk om mee te bouwen aan onze organisatie en neem je deel aan alle (werk)sessies van ons team.

Wat kom je bij ons doen? 

Jij bent de persoon die ons netwerk van klanten en Zzp’ers onderhoudt, behoudt en uitbreidt. Je bent elke dag bezig met het bouwen van relaties, het zoeken naar kansen in de markt en het matchen van de juiste persoon in ons netwerk met de best beschikbare opdracht. Dit op het gebied van verandermanagement, Lean en Project-& Programmamanagement. Daarbij wordt er echte en duurzame verandering teweeg gebracht middels zowel detachering als consultancy. Je bent in staat om relaties met onze klanten en Zzp’ers voor de lange termijn op te bouwen.

Je hebt tevens affiniteit met het werkgebied waardoor je klantgesprekken kan omzetten in concrete opdrachten. Jij hebt voldoende ervaring om het juiste momentum te kiezen in het sales-proces.

Ook heb je een belangrijke rol in het professionaliseren van onze groeiende organisatie in:

 • Sales-processen en het opzetten van offertes;
 • Een centraal platform opzetten voor een netwerk in ons werkveld. Daarbij mag jij de invulling bepalen van de wijze waarop;
 • Marktpositionering:
  – Wie zijn wij;
  – Welke diensten leveren wij;
  – Hoe verhoudt zich dit tot de markt;
  – Hoe vertaalt dit zich in een groei in sales; Het vertalen van de marktvraag naar passende proposities.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over minimaal hbo werk- en/of denkniveau
 • Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt affiniteit met Verandermanagement en Lean
 • Je hebt kennis van consultancy, detachering- en interim werk

Onze uitstekende voorwaarden

Improvery is een jonge organisatie bestaand uit ervaren professionals waarbij je écht deel uitmaakt van het team. We betrekken je bij de groei van onze organisatie én het verbeteren van jouw eigen werkomgeving. Je krijgt bij ons de ruimte om mee te denken, ondernemerschap te tonen en te experimenteren. Daar leren we allemaal van en jij in het bijzonder.

Kortom: je wordt volop gefaciliteerd om jouw eigen ambitie vorm te geven!  

Tijd om kennis te maken?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je weten of Improvery bij je past? Neem dan contact met ons op om nader kennis te maken!

Milou staat je graag te woord!

[email protected] 06 – 83242600

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie