De opdracht

Jij krijgt bij ons de ruimte om het vak vanuit de praktijk te leren en te ontdekken. Samen met het strategieteam HR ga jij aan de slag met HR vraagstukken die leven bij Improvery. Een mooie opdracht omdat Improvery in 5 jaar tijd is gegroeid van 2 mensen naar een organisatie waar ongeveer 15 Improverianen en zo’n 4 ZZP’ers werken. Hierdoor kan en moet er nog veel verbeterd en ontwikkeld worden in het HR vakgebied. Je werkt binnen het strategieteam HR aan het doen van onderzoek en tegelijkertijd zorg je voor het oppakken van allerhande HR vraagstukken binnen de organisatie. Hiermee geef je samen met het strategieteam vorm aan het doel: Wij zijn een aantrekkelijke werkgever door de focus te leggen op mens en prestatie in ons HR beleid

Interessante vraagstukken en onderzoeken die opgepakt kunnen worden voor je stage zijn bijvoorbeeld:

 • verdere verbetering van de onboarding van nieuwe collega’s
 • hoe verbinding houden tussen Improverianen ivm het op afstand werken zonder vast kantoor
 • welk pensioen past het beste bij Improvery
 • onderzoek doen en uitvoering geven aan RI&E, etc

Uiteraard kijken we samen wat passend is voor jouw stageopdracht en waar je eigen interesse naar uit gaat. Daarnaast werk je mee aan allerlei HR zaken binnen de organisatie. Hierbij moet je denken aan het opstellen, verbeteren en uitvoeren van onze contracten, uitvoeren van salarisadministratie, verder verbeteren van het personeelshandboek, beantwoorden HR vragen, organiseren van uitjes, etc.

Natuurlijk ben je onderdeel van de dagelijkse organisatie en doe je mee aan het weekoverleg voor alle medewerkers, de strategische 24-uurs sessies en sluit je aan bij onderwerpen die jij interessant vindt of waardoor jij mogelijk meer inzicht krijgt in het onderzoek dat je doet ten behoeve van je afstudeeropdracht.

Met wie werk je samen?

Op de eerste plaats werk je samen met het strategieteam HR. Er zijn in totaal vijf strategieteams die met elkaar samenhangen, maar elk een eigen focus hebben. De organisatie bestaat uit consultants die zowel zelfstandig als in teams werken aan vraagstukken op het gebied van verandermanagement, procesverbeteringsvraagstukken, leiderschapsontwikkeling, coaching en continu verbeteren. Met de Improverianen om je heen kun je rekenen op een ondersteunende, informele, gezellige en professionele groep mensen om je heen. Met wie het hard werken is, maar ook veel lachen op zijn tijd. Wij vinden de ontwikkeling van onze mensen, en dus ook onze stagiaires, belangrijk waarbij we oog hebben voor work-life balance. Je krijgt bij dit alles uiteraard goede begeleiding van één van de partners met een HR-achtergrond en met oog voor jouw persoonlijke én vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de stage jou helpt groeien als professional.

Wat neem je mee:

Leergierigheid, motivatie, energie, ambitie en een ‘doen-houding’. Je bent zelfredzaam, neemt initiatief en je hebt een duidelijke mening of idee over HR vraagstukken en hoe je dit kunt inzetten ten behoeve van de verbetering van Improvery als werkgever.

Verder ben je:

 • Een HBO student HRM in de fase van afstuderen, stagelopen (praktijkervaring) en het schrijven van een afstudeeropdracht met daarbij een advies voor Improvery
 • De hele stageperiode ingeschreven bij een erkende hbo-onderwijsinstelling,

Wat bieden wij jou?

We zijn begin 2022 verzelfstandigd en daarvoor waren we reeds 5 jaar onderdeel van een breder consultancybureau. Deze kennis hebben we natuurlijk meegenomen en we hebben daarom een professionele organisatie en bedrijfsvoering. We bestaan uit ervaren professionals met veel kennis die we ook graag met jou delen. We durven je dan ook te garanderen dat je tijdens een stage bij ons ontzettend veel leert. Maar in het licht van continu verbeteren, leren we ook graag van jou en staan we open voor al je adviezen!

Daarnaast krijg je:

 • Een stagevergoeding
 • Een informele werkcultuur met leuke en professionele collega’s
 • Toegang tot onze andere strategieteams om zo een breed beeld van de organisatie te krijgen
 • Een praktijkopdracht onder begeleiding van professionals.
 • Een bedrijfslaptop

Tot slot

We zijn een organisatie met oog voor de mens en het resultaat. Dus er is voldoende ruimte voor jou om te bespreken wat goed gaat en waar je trots op bent. Maar ook als je even wil praten over de dilemma’s die je tegenkomt. Om zo te leren en te verbeteren van elkaar. We hopen dat je een prachtige stageperiode bij ons krijgt. Maar eigenlijk maken wij ons daar geen zorgen over. We zien je heel graag binnenkort zodat we je als team kunnen verwelkomen!

Tijd om kennis te maken?

Ben je geinteresseerd in deze functie of wil je weten of Improvery bij je past? Neem dan contact met ons op om nader kennis te maken!

Arthur staat je graag te woord!

[email protected] 06 – 52625722

Improvery is een een Consultancy & Trainingsbureau gespecialiseerd in het helpen transformeren van organisaties naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren.

Wij geloven dat resultaten altijd beter kunnen. Wij geloven ook dat resultaten niet alleen op de korte termijn effect moeten hebben, maar nog belangrijker zijn op de lange termijn. Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat direct resultaat wordt geboekt, dat het resultaat blijvend is en dat de organisatie zelfstandig in staat is steeds verder te verbeteren.

Wij geloven dat veranderen mensenwerk is, dus richten wij ons vooral op het vergroten van de veranderkundige capaciteit van mensen.

Onze organisatie